Historie

Autoriseret Nissan, Skoda, Renualt og Dacia forhandler.

Blev i 1964 stiftet af Preben Nottelmann i Haderslev med et ønske om at opkøbe biler, som blev sat i stand og derefter solgt videre. 


”Pengene var små, så jeg tog rundt til byens bilforretninger og købte de biler, de havde kasseret og så byggede jeg bilerne op og solgte dem” – Preben Nottelmann.
I 1967 fik Nottelmann muligheden for at erhverve sig egne lokaler via købet af et nedlagt husmandsted på Pamhulevej i Marstrup. Lokalerne lignede en svinesti, men med en kærlig hånd blev de rammerne om den nye butik, hvor der både var plads til 5 udstillingsbiler samt et lille værksted. Allerede i 1975 blev der bygget en større udstillingshal med plads til hele 45 biler, hvilket på dette tidspunkt var Sønderjyllands største bilhus, som vi stadig er i dag.

”Jeg stod selv for salget af bilerne og var oppe på 1.200 årlige handler med både nye og brugte biler, ved siden af var jeg værkfører for syv mand på værkstedet og så malede jeg mindst seks biler om ugen” – Preben Nottelmann Nottelmann har altid været kendt for sit hårde arbejde, hvor fokusset altid har ligget på kvalitet og god service til fornuftige penge. Beliggenheden i Mastrup blev efter nogle år for småt og man blev nødt til at rykke i nye lokaler, hvor valget her faldt på Haderslev Motor Compagnis gamle lokaler på Jomfrustien. Datsun som var Nottelmanns første mærke havde i mellemtiden skiftet navn til Nis​san og efter lancering af dette måtte man endnu en gang skifte lokation, her faldt valget på Klintevej 1, hvor butikken stadig ligger i dag. I 1994 fik Nottelmann et nyt mærke under sine vinger nemlig Sk​oda.

” Alle grinte godt nok af os, og jeg var da hellere ikke selv overbevist om at det var en god løsning. Men min søn Jørgen, der er udlært i firmaet, kunne se mulighederne og pressede på” Preben Nottelmann I dag har du selv mulighed for at møde sønnen Jørgen som står som daglig leder for Skoda afdelingen, som andre grinte af blev en bragende succes. Senere hen stødte mærkerne Ren​a​ult og Da​cia til Nottelmann, som i dag danner grundlag for det flotte bilhus, som vi med stolthed i stemmen kan kalde Haderslevs største bilhus. ​​

I modtog vores bil akut og udbedrede vores problem

Sven​d S. B.

Kompetente folk, dvs de ved hvad de har med at gøre.
Køb af ny Skoda Scala gik som aftalt uden slinger i valsen. Kan varmt anbafales. 

Anton M.

Havde fornøjelsen af at købe en bil hos Nottelmann. Venligt og professionelt engagement i hele salgsfasen, vi er svært tilfredse... Køb din næste bil her!

Jacob S.

Skriv til os​

​Vi hører gerne fra dig hvis du har spørgsmål eller andet.

Udfyld formularen her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider - Salg

Man - Tors

​09:00 - 17:30

Fredag

​09:00 - 17:00

Søndag

​12:00 - 16:00

Åbningstider - Værksted

Man - Tors

​07:30 - 16:00

Fredag

07:30 - 14:00

Lør - Søn

Lukket