Skoda Superb

ŠKODA Superb


ŠKODAs topmodel imponerer med nyt attraktivt design, masser af plads og de nyeste teknologiske assistentsystemer Den nye ŠKODA Superb er ŠKODAs stolte flagskib. Den har fået ŠKODAs nye design DNA og et helt nyt motorprogram. Superb er blevet mere dynamisk og elegant i sit udtryk, uden at der er gået på kompromis med den uovertrufne plads og rummelighed. Den nye Superb kan nu fås med et væld af assistentsystemer, der øger sikkerheden, og Superb fik de maksimale 5 stjerner i Euro NCAP. Derudover har den nye Superb masser af komfortabelt og funktionelt udstyr allerede fra laveste udstyrsniveau. ŠKODA har valgt at introducere den nye Superb med følgende ord: Travel in Space – Travel in Style

Pressen skriver

Motorjournalisterne er allerede begejstret for den nye Superb. Berlingske skriver: ”Pladsen er overvældende, men Superb har heldigvis mere at byde på. Køreoplevelsen er både dynamisk og komfortabel.” Jyllands Posten finder ligeledes de store ord frem: ” ŠKODA Superb repræsenterer i en særdeles fysisk forstand meget mere bil for pengene, med en rummelighed og komfort, der ikke finder mage på denne side af en luftaffjedret ministerbil.”

Prisliste:

Alle priser er vejledende, i DKK inkl. moms og ekskl. leveringsomkostninger 3.780 kr. Oplyste priser er gældende fra produktionsuge 22/16 og indeholder standardudstyrs forbedringer såsom anhængerforberedelse samt KESSY - Keyless entry på Style. Vi anbefaler du tager kontakt til din lokale SKODA-forhandler som kan lave et konkret tilbud. Der tages forbehold for eventuelle fejl og ændringer/rettelser.

Sælger/Indehaver

Jørgen Nottelmann

74 52 33 23 - 20 28 06 24


Sælger

Plads og rummelighed i særklasse

Den nye Superb er blevet en større bil, både længere og bredere. Bilen har fået en betydeligt større akselafstand, der giver endnu mere plads i kabinen og i bagagerummet. Med en bagagerumsvolumen på 625 l, som kan øges til hele 1.760 l, når bagsædernes ryglæn klappes ned, er pladsen i den nye Superb helt i top i klassen for store familiebiler. Men det hjælper ikke at maksimere pladsen, hvis de praktiske egenskaber ikke også maksimeres. Derfor har vi tilføjet Simply Clever-løsninger, der gør håndtering af bagagehåndteringen endnu nemmere. Læs mere her.