Skoda Octavia

ŠKODA Octavia


Årets bil 2014 og Årets Firmabil 2014 ŠKODA Octavia definerer nye standarder i klassen for mellemstore familiebiler, derfor overrasker det ikke, at Octavia er blevet kåret både til Årets Bil 2014 og til Årets Firmabil 2014. Foruden de flotte titler imponerer Octavia samtidig med masser af plads, nyt design, høj funktionalitet, en bred vifte af 'Simply Clever' løsninger samt en lang række innovative sikkerheds- og komfortsystemer. Octavia skal opleves!

Bilen med de flotte titler...


Motorjournalisternes Klub Danmark skriver: "ŠKODA Octavia er Årets Bil i Danmark 2014, fordi den gør alting godt. Den er snusfornuftens sejr. Octavia er stor og rummelig både som hatchback og stationcar, kvalitetspræget og yderst velkørende. Den fås med meget komfortudstyr og avanceret sikkerhedsudstyr, og der er et stort udvalg af økonomiske motorer. Kombinationsmulighederne er mange, og så er prisen i orden." Foruden den imponerende titel 'Årets Bil' er Octavia også kåret som 'Årets Firmabil' - og vi vil derfor påstå, at det er den perfekte firma-familiebil, og den vil være uundværlig for dig i hverdagen.

Prisliste:

Alle priser er vejledende, i DKK inkl. moms og ekskl. leveringsomkostninger 3.880 kr. Alle priser er eksklusive metallak, speciallak og unilak. DSG = Automatgear, TDI = Turbo diesel, TSI = Turbo benzin, CR = Common Rail teknologi Der tages forbehold for eventuelle fejl og ændringer/rettelser.

Sælger/Indehaver

Jørgen Nottelmann

74 52 33 23 - 20 28 06 24


Sælger

Det nye interiør Interiøret i Octavia vil overraske med opsigtsvækkende høj funktionalitet, elegant design og en perlerække af teknologiske højdepunkter. Hele kabinen er designet som Octavias ydre, og giver dig et skarpt og moderne udtryk. Endvidere er der ikke blevet sparet på de smarte løsninger som vil gøre din hverdag lidt lettere. Bagsædet er blevet yderligere optimeret, så der er endnu mere plads til din familie. og den byder på smarte opbevaringsløsninger til for eksempel drikkevarer, legetøj og telefoner. Som standard har Octavia to Isofix-forberedte bagsæder, så selv de mindste kan rejse sikkert.